To se máme, že se máme!

Máme za sebou zase jeden báječný víkendový večer, který jsme si užili společně. Tři naše kolegyně totiž slavily kulatiny a pozvaly nás, abychom je oslavili s nimi.

Tradičně jsme pro ně připravili píseň, zábavný program a tentokrát i taneček, ony pro nás výborné občerstvení a hádanky u fotek z jejich dětství. Užili jsme si spoustu zábavy, nikdo nepokazil legraci, všichni zúčastnění se s chutí zapojili a mnoho hodin se parádně bavili.

Dokonce se k oslavě stále ještě vracíme, neboť úkoly jedné z aktivit dosud trvají. Například dnes dostala jedna z oslavenkyň bohatou svačinu, jindy půjde jiná v doprovodu kolegyně na procházku, další den si vypije výbornou horkou čokoládu, kterou jí kolega donese z Chocco Caffé, a tak podobně. Zkrátka budou mít hezčí ještě další dny.

A tak si říkám, jaké máme štěstí, že se naše cesty sešly a my se můžeme každý den s úsměvem potkávat, rádi se vidíme a máme si co říct. Kolegové jsou ochotní pro druhé připravit překvapení, scénku v kostýmech, vymyslet písničku…, darují si svůj čas, to je víc než drahé dárky. Máme tak spoustu veselých a milých vzpomínek z mnohých oslav a společných akcí a na další zážitky se těšíme. Člověk má s takovou partou hned hezčí dny, rád chodí do práce. Co víc si můžeme přát!

Tak milé oslavenkyně, ještě jednou přeji všechno nejlepší a děkuji za krásný večer! A vám, kolegové, za to, jak skvělí jste! Už teď se těším na duben! (Abyste rozuměli, to totiž společně vyrážíme na víkend do hor! :))