U nás stále slavíme Den učitelů

Stejně jako v předchozích letech jsme i tento rok společně oslavili Den učitelů. Vůbec nám nevadilo, že den D – tedy 28. březen – připadá na víkend, užili jsme si společné chvíle s předstihem už v pátek.

Tentokrát jsme si pro všechny zaměstnance školy jako poděkování za jejich práci připravili překvapení v podobě lahve výborného vínka se speciálně vytvořenou etiketou. Nechybělo samozřejmě ani přání do rozhlasu, abychom tento významný den připomněli i žákům. Osobně jsme všem pedagogům pak ještě ve sborovně přáli hlavně stálé zdraví, aby je práce ve škole stále bavila a naplňovala, přinášela jim radost. Aby tu našli slušné, šikovné a snaživé žáky a společně s nimi zažívali pocity štěstí a uspokojení.

A já jsem si znovu uvědomovala, jaké mám veliké štěstí, že se mi podařilo postavit tým složený ze samých srdcařů, kteří dávají do práce kus sebe samých, svoje celé srdce. Neváhají přiložit ruku k dílu, aby pro žáky zajistili to nejlepší vzdělání, využívají řadu možností, aby dětem pobyt ve škole zpestřili a zpříjemnili. Vytvářejí kolem sebe pohodovou atmosféru, pomáhají si navzájem, jsou oporou pro ty, kteří ji potřebují. S takovými lidmi je pro mě čest smět spolupracovat.