Nová vánoční tradice naší školy – turnaj v Bumbác Ballu

Mít ve škole dva mladé tělocvikáře je SUPER . Mají skvělé nápady, dostatek energie a dokáží školu pořádně rozhýbat. Přesně to se jim totiž podařilo vánočním turnajem v Bumbác Ballu, který se hrál celý jeden předvánoční den až do pozdního odpoledne. Mnohým žákům vůbec nevadilo, že jim dávno skončilo vyučování a chtěli zůstat do konce. Proč? Protože v tělocvičně vládla báječná atmosféra, týmy si fandily mezi sebou a vzájemně se podporovaly, všichni se skvěle bavili.

A jak to vypadalo? Třídy druhého stupně si vytvořily svoje týmy a kreativně si je pojmenovaly, takže jsme měli například tým Mandarinek, Rumových kuliček, Perníčků a podobně.  Pak se podle rozpisu střídaly a soutěžily.  

Nakonec samozřejmě nechybělo vyhlášení vítězů, tři nejlepší týmy dostaly medaile a shakery. Na 3. místě se umístil tým Rakeťáků složený ze žáků 7. A, na druhém místě skončil tým Dneska bez šance složený z žáků 9. B a vítězství si odnesl tým Packers, který tvořili Miki Pakosta, Max Doseděl, Matouš Rejman, Štěpán Sirotek, Vilda Voříšek a Matěj Kalousek.

Tím však turnaj nekončil! Vítěze čekala ještě velká výzva – postavit se týmu ALL STARS TEAM složenému z učitelů. I v tomto zápase kluci z 9. ročníku ukázali, že jsou opravdu mistry a vítězství a potlesk si skutečně zaslouží.

Už nyní nás napadá, jak druhý ročník vylepšíme, těšte se!